ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Thumpers
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-05-2014, 07:40 PM   #1
TRelent OP
n00b
 
Joined: Aug 2014
Oddometer: 1
1985 DR200 No Spark (Kick Start)

Not sure if this is posted in the right section....

Hi everyone,

I have been lurking this forum for quiet some time now (ever since I owned my bike) and found information very useful. Recently while trail riding on my 1985 DR200 I was going down quite a rocky hill and when I got to the bottom my bike completely died. It didn't cough or sputter just simply shut off. After doing a number of tests I concluded that I was not getting spark. I completely eliminated the killswitch so that is a non factor and I tested signal voltage going into the coil while cranking at 8.6Volts. So I bought a new coil and plug wire assuming that was the issue and still No Spark! Tried two different plugs (neither of them new mind you) and still nothing. I was hoping to get some answers or suggestions on what else to check for. I figured 8.6Volts while cranking would be plenty to allow the spark.

Thank you for any suggestions you may have
TRelent is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 03:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014