ADVrider

Go Back   ADVrider > Fluff > Ask Baldy, blame AceRph
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 162 votes, 4.98 average. Display Modes
Old 06-26-2011, 06:16 PM   #4156
dfhmotor
Adventurer
 
Joined: Apr 2009
Oddometer: 23
testing photo upload

Lets see here.....
Attached Images
 
dfhmotor is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2011, 09:48 PM   #4157
pdxthmper
Gnarly Adventurer
 
pdxthmper's Avatar
 
Joined: Oct 2009
Location: Portland OR
Oddometer: 359
test



WTF this is all I can get from photoFuckt
help please
__________________
KTM 990 ADV MAKING GROWN MEN ACT LIKE HOOLIGANS
XR 650"L"
pdxthmper is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2011, 03:44 PM   #4158
marchyman
Cam Killer
 
marchyman's Avatar
 
Joined: Jun 2005
Location: SF Bay Area
Oddometer: 7,065
Quote:
Originally Posted by pdxthmper View Post


WTF this is all I can get from photoFuckt
help please
Lets see if this works.... OK, I got an image but since I'm not a photobucket user I can't tell you how to get a proper link in the first place. After the adv/ in your link was a ? followed by instructions to photobucket on what to do with image Iceland011-1. I deleted the ? and other junk before the actual name of the image. My link looks like this:

[IMG]http://s560.photobucket.com/albums/ss42/Weatherillpdx/adv/Iceland011-1.jpg[/IMG]

Does that help?
marchyman is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2011, 01:39 AM   #4159
DrrrrtLuvr
Skunk Whisperer
 
DrrrrtLuvr's Avatar
 
Joined: Mar 2007
Location: Southern Oregon
Oddometer: 15
test

O.K., here goes. . .
__________________
'07 Suzuki DL650 "Wee-Strom"
'03 Kawasaki Ninja 500R
'07 Suzuki GZ250 *KIA by cager*
DrrrrtLuvr is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2011, 09:46 AM   #4160
pdxthmper
Gnarly Adventurer
 
pdxthmper's Avatar
 
Joined: Oct 2009
Location: Portland OR
Oddometer: 359
Well I used the direct link, we will see

Quote:
Originally Posted by marchyman View Post
Lets see if this works.... OK, I got an image but since I'm not a photobucket user I can't tell you how to get a proper link in the first place. After the adv/ in your link was a ? followed by instructions to photobucket on what to do with image Iceland011-1. I deleted the ? and other junk before the actual name of the image. My link looks like this:

[IMG]http://s560.photobucket.com/albums/ss42/Weatherillpdx/adv/Iceland011-1.jpg[/IMG]

Does that help?
Attached Images
 
__________________
KTM 990 ADV MAKING GROWN MEN ACT LIKE HOOLIGANS
XR 650"L"
pdxthmper is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2011, 01:00 PM   #4161
GT George
Adventurer
 
GT George's Avatar
 
Joined: May 2011
Location: "The Birthplace of Speed"
Oddometer: 79
test photo w/map

test map route
__________________
"A man's got to do what a man's got to do."
John Wayne in The Green Beret

Alpine Adventure - 8 Days, 5 Countries / MAY 2011
GT George is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2011, 02:56 PM   #4162
2manyrides
shifty charactor
 
2manyrides's Avatar
 
Joined: Aug 2008
Location: Citrus Heights Ca.
Oddometer: 1,583
Wicked

Quote:
Originally Posted by pdxthmper View Post
Well I used the direct link, we will see
Looks like you got it.
The only annoying thing left is the border and the "attached images" tag.
__________________
too many...
I have completely lost count

and here's my channel...
http://www.youtube.com/user/2manyrides?feature=mhsn#p/u
2manyrides is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2011, 04:43 PM   #4163
im4ipsc
Adventurer
 
im4ipsc's Avatar
 
Joined: Apr 2011
Location: Great Socialistic State of California
Oddometer: 16
test of an inserted image and an attached file

Attached Images
 
im4ipsc is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2011, 03:51 AM   #4164
willbee
n00b
 
Joined: Aug 2008
Location: Flatlands of Central Indiana
Oddometer: 7
Ok, I'm having the same problem as others. I get an invalid URL error for my picture links. Even a small one (185k) like this one from Photobucket:

http://s1216.photobucket.com/albums/...tromIso185.jpg

It seems simple enough but no go.

Any hints?
Thanks
Will B

Strom 1000, CBR900RR, and soon to be Super Tenere
willbee is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2011, 11:26 AM   #4165
marchyman
Cam Killer
 
marchyman's Avatar
 
Joined: Jun 2005
Location: SF Bay Area
Oddometer: 7,065
Quote:
Originally Posted by willbee View Post
Any hints?
Look closely at your URL

http://s1216.photobucket.com/albums/dd370/infblade/?action=view&current=StromIso185.jpg

The forum software doesn't like the part that reads ?action=view&current=. Remove it. You'll get this:

[img]http://s1216.photobucket.com/albums/dd370/infblade/StromIso185.jpg[/img]

and it will look like this:

marchyman is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2011, 12:49 PM   #4166
Trogg
n00b
 
Trogg's Avatar
 
Joined: Oct 2010
Location: U.K.
Oddometer: 8
test picture

Thank's for the head's up on this.
Attached Images
 
Trogg is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2011, 01:08 PM   #4167
Tropic-Of-Canada
Thread Derailleur
 
Tropic-Of-Canada's Avatar
 
Joined: Mar 2011
Location: Vancouver Island, BC
Oddometer: 841
south bc

ride report coming soon!
Attached Images
 
Tropic-Of-Canada is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2011, 01:15 PM   #4168
Tropic-Of-Canada
Thread Derailleur
 
Tropic-Of-Canada's Avatar
 
Joined: Mar 2011
Location: Vancouver Island, BC
Oddometer: 841
okanagan okanagan osooyoos osooyoos
Tropic-Of-Canada is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2011, 05:20 PM   #4169
Marsh Tiger
Studly Adventurer
 
Marsh Tiger's Avatar
 
Joined: May 2011
Location: Low Country SC
Oddometer: 549
well...

OK, clearly I'm missing something...

here's the link:
http://photography.marsh-edge.com/Bi...572814_VvvCvW8

the forum doesn't seem to like it... what am I missing?
Marsh Tiger is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2011, 06:42 PM   #4170
willbee
n00b
 
Joined: Aug 2008
Location: Flatlands of Central Indiana
Oddometer: 7
Quote:
Originally Posted by marchyman View Post
Look closely at your URL

http://s1216.photobucket.com/albums/dd370/infblade/?action=view&current=StromIso185.jpg

The forum software doesn't like the part that reads ?action=view&current=. Remove it. You'll get this:

[img]http://s1216.photobucket.com/albums/dd370/infblade/StromIso185.jpg[/img]

and it will look like this:

Fantastic! Works great. Thanks marchyman
willbee is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 01:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014