ADVrider

Go Back   ADVrider > Fluff > Ask Baldy, blame AceRph
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 74 votes, 4.95 average. Display Modes
Old 04-18-2013, 01:29 PM   #5761
gagator
Gnarly Adventurer
 
gagator's Avatar
 
Joined: Oct 2011
Location: Clarkesville GA
Oddometer: 185
gagator is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2013, 02:11 AM   #5762
TrashCan
Scary Jerry
 
TrashCan's Avatar
 
Joined: Oct 2005
Location: Louisville, Tn
Oddometer: 3,926
Quote:
Originally Posted by shelion View Post
I know that to post an image, you just hit the insert image button. And I've successfully posted pictures before. But now the insert image button is being a little bitch and I can't post pictures.

Can someone please tell me what the line of code is supposed to look like for the image to insert? For example, should the url just be "http://someurl.photo.jpg" or do you need the [img] or [url] tags in there as well?






Should look like this:

https://lh3.googleusercontent.com/-LhELmKlGNVg/UUx_Il-sdPI/AAAAAAAACcs/xDKsr9R9id8/s128/IMG_0990.JPG




When put in img box:

__________________
X the DY.

TrashCan is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2013, 01:59 PM   #5763
edkubiak
Adventurer
 
Joined: Jul 2005
Location: Chicago, IL
Oddometer: 28
test

edkubiak is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2013, 02:43 PM   #5764
Spokan
Adventurer
 
Joined: Dec 2011
Location: The Palouse
Oddometer: 36
__________________
Spokan
_________________
Aprilia Caponord RR - The GS Slayer
Spokan is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2013, 07:01 PM   #5765
wr37
Woods Racer
 
wr37's Avatar
 
Joined: Jan 2007
Location: New Brunswick, Canada
Oddometer: 69
Quote:
Originally Posted by wr37 View Post
Let's give this a try.

What am I doing wrong here. Pic shows when I view with my PC but not on my Samsung tab2.
__________________
If you don't fall off your not going fast enough.
wr37 is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2013, 07:49 PM   #5766
TrashCan
Scary Jerry
 
TrashCan's Avatar
 
Joined: Oct 2005
Location: Louisville, Tn
Oddometer: 3,926
Quote:
Originally Posted by wr37 View Post
What am I doing wrong here. Pic shows when I view with my PC but not on my Samsung tab2.




Good on my ipad.
__________________
X the DY.

TrashCan is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2013, 04:46 PM   #5767
wr37
Woods Racer
 
wr37's Avatar
 
Joined: Jan 2007
Location: New Brunswick, Canada
Oddometer: 69
Works today, must have been a glitch on my end. Thanks
__________________
If you don't fall off your not going fast enough.
wr37 is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2013, 08:37 AM   #5768
mwike
Gnarly Adventurer
 
mwike's Avatar
 
Joined: Jul 2009
Location: Troutman, NC
Oddometer: 169
test

mwike is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2013, 08:38 AM   #5769
mwike
Gnarly Adventurer
 
mwike's Avatar
 
Joined: Jul 2009
Location: Troutman, NC
Oddometer: 169
[/IMG]
mwike is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2013, 08:40 AM   #5770
mwike
Gnarly Adventurer
 
mwike's Avatar
 
Joined: Jul 2009
Location: Troutman, NC
Oddometer: 169
mwike is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2013, 10:24 AM   #5771
C5INC
Adventurer
 
Joined: Dec 2007
Location: Montana
Oddometer: 53
test

http://i573.photobucket.com/albums/s...withLowers.jpg
C5INC is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2013, 10:31 AM   #5772
hammick
Beastly Adventurer
 
hammick's Avatar
 
Joined: Dec 2007
Location: Kansas City, Missouri
Oddometer: 1,279
test



This sucks that Picasa is no longer available. Why doesn't Google Plus have links to full sized photos?
__________________
2015 R1200 GSA (on order)
2011 R1200RT
2013 KTM 500 XC-W
hammick is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2013, 10:53 AM   #5773
Mrclark
n00b
 
Mrclark's Avatar
 
Joined: Oct 2010
Location: Central Indiana
Oddometer: 3
Test

http://s1272.photobucket.com/user/pr...tml?sort=3&o=1
Mrclark is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2013, 11:01 AM   #5774
Mrclark
n00b
 
Mrclark's Avatar
 
Joined: Oct 2010
Location: Central Indiana
Oddometer: 3
Test

Mrclark is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2013, 12:29 PM   #5775
rodteague
Enjoying the ride
 
rodteague's Avatar
 
Joined: Apr 2013
Location: Franklin,TN
Oddometer: 266
test



To the moderators;

I figured this out; you guys have this set up for direct link only. I tried to post pics twice with IMG code imbedded in the post; as is done with most of the forums I participate in(most allow the option both ways) I could see the pic in preview and assumed all was well. But, after submitting the post, I would get a window that suggested the post would be reviewed by the moderators and then my post would never appear. So in the interest of not having a double or triple post in the "Pics" forum; please disregard my previous 2 attempts.

Regards

Rod

rodteague screwed with this post 04-21-2013 at 12:39 PM
rodteague is online now   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 01:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014