ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Orange Crush > Ridiculous streetbikes with 6 CPUs and too much horsepower (1050/1190/1290cc)
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-22-2014, 03:37 PM   #1
diego1190 OP
n00b
 
Joined: Jan 2014
Location: Toronto
Oddometer: 3
ktm 1190 Adventure

Hello guys. I just got a new toy delivered last week, KTM1190 adventure, due to the cold whether -20 I wont be riding for a while . So far, just by looking at the bike, I'm in love



I have three questions
1. I have noticed that my TPMS does not show a pressure reading on the screen. Do I have to do anything to activate it?
2. My load setting is one person with carriage , if i change that to one person or more the icon on the dash screen flashes. If I leave it at one with carriage stays solid. Does it suppose to work this way?

3. Is there a manual for the bike? I did not get one, the dealer told me they have not received them yet. I have checked KTM's website but have not found one. Can anybody point me to a manual?


Hope you guys can answer my questions
Thanks
diego1190 is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2014, 07:55 PM   #2
gozer
Adventurer
 
Joined: Aug 2010
Location: Kirkland, WA
Oddometer: 70
1. TPMS doesn't start registering till you head down the road a bit.
2. I'm on an R, so I don't know.
3. I received a nice "binder" (storage case?). Had the manual, toolkit, catalog, and the orange key (which they repeatedly told me never to even think about using). There are a couple of giant threads for the 1190, search them for manual and there should be a link to the manuals online.
gozer is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2014, 08:05 PM   #3
gozer
Adventurer
 
Joined: Aug 2010
Location: Kirkland, WA
Oddometer: 70
Manual

Here is a link to a post with the manual...

http://advrider.com/forums/showpost....postcount=5314
gozer is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2014, 01:01 AM   #4
Tjeu
Gnarly Adventurer
 
Joined: Jan 2014
Location: Ghent
Oddometer: 143
2) its keeps flashing until the selected ride hight is reached
Tjeu is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2014, 07:47 AM   #5
AdvIvan
Rock on!
 
AdvIvan's Avatar
 
Joined: Jun 2013
Location: Stockholm, Sweden
Oddometer: 104
Quote:
Originally Posted by Tjeu View Post
2) its keeps flashing until the selected ride hight is reached
...which can take a few minutes. It goes faster in standstill. The engine must be running.
AdvIvan is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2014, 08:03 AM   #6
diego1190 OP
n00b
 
Joined: Jan 2014
Location: Toronto
Oddometer: 3
thanks guys for all the help
diego1190 is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 02:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014