ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Orange Crush
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-06-2013, 10:44 AM   #1
Howz OP
Adventurer
 
Howz's Avatar
 
Joined: Feb 2011
Location: Cheshire, UK
Oddometer: 16
Meta 357t v2 alarm

Last weekend when i was going out on my 950 the alarm was doing nothing, I mean no led light flashing and no response from the fob, I tried the spare fob I have and still nothing, but the bike started ok so I went for a ride. Then the other day I tried to start the bike and nothing, engine would not start, not a squeak! However the alarm led was flashing, but I had no way of disarming or arming the alarm. I did a bit of homework on the alarm and it seems that the internal batteries in the main unit die after about 9 or 10 years (mine is a 2004)........the unit is sealed so you can't replace them!! So the choice is get a new alarm fitted or get the old one taken out, I had a look at removing the alarm but decided it was a bad idea as I lack the knowledge and there are about 18 black wires coming out of the unit that disappear into the depths of the bike, however after doing a bit more homework I found that there is a way to bypass the system just by adding two loops into the alarm wiring, so I have done this and all systems are now go!!! So if you have this problem let me know and I will send you instructions on how to do it, as it's probably not a good idea to post it up on the forum!
Howz is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 12:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014