ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Orange Crush
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-18-2014, 01:43 AM   #1
bz_OFFROAD OP
n00b
 
Joined: Jan 2010
Oddometer: 5
990 ABS problem

Hi,
I have a strange problem. My ABS light sometimes just lighten and some of the time is closed and all is good...
I have notice that only (and only this to actions) when I pulling the clutch and close the throttle (doesn't matter if it while driving or standing) the light is off. Putting little throttle and it turn on again.
I have replaced to ABS sensor year and 9 month ago.
Thanks
G
bz_OFFROAD is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2014, 03:23 AM   #2
coconuttele
Adventurer
 
Joined: Nov 2011
Location: Homestead/Miami, Fl
Oddometer: 55
I had the similiar issue on mine, but also lost the speedo at the same time. I replaced the sensor as the shop said with no luck. Ended up being the voltage regulator. Found out thru the site here. Test yours with a volt meter and see what it is putting out. Hope it helps
coconuttele is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2014, 03:40 AM   #3
bz_OFFROAD OP
n00b
 
Joined: Jan 2010
Oddometer: 5
Thanks!!

Thanks man,
you have been really helpful.
It was the regulator and my mechanic wanted to replace the ABS sensor...
Well, at list he learned something new and I didn't need to buy the sensor cable.
Wish you great rides and hope that you won't have a lot of troubles with our wonderful but not very reliable machine :)
bz_OFFROAD is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 07:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014